Направете бизнеса си част от тази история


На 20-ти декември в гр. Банско, много жители и гости на града, ще се съберат заедно в петзвездния апартхотел & SPA Регнум Банско, за да приветстват настъпващия сезон, да се забавляват, да празнуват заедно и да направят истинска промяна в живота на хората в неравностойно положение и младежи с нелечими заболявания.

Зимният Бал на Банско е събитие с нестопанска цел, създадено да обедини различните общности, на преселниците и българите, които заедно да допринесат за по-добър живот на младежи диагностицирани с рак, а също и на децата в неравностойно положение и възрастни страдащи от деменция, които местната благотворителна организация Сънфлауър подпомага.

Сънфлауър

Сънфлауър е благотворителна организация със седалище в гр. Банско с регистрация № 177063046. Целта на организацията е да набира средства в подкрепа на възрастни, хора с увреждания и хора в неравностойно положение в рамките на системата за социално подпомагане. Целта ни е просто да улесним живота на тези хора,
да го направим по-добър и “по-нормален” като подпомагаме тяхната социална интеграция,
работоспособност и качеството на живот

Ние не можем да поправим всичко, но заедно може да опитаме. Имаме нужда от вас.

Научете повече за Сънфлауър

 

Youth Cancer Trust

Много от нас са се докосвали до трагедията, която носи ракът. Но дори и днес във света на високотехнологичната медицина, много хора всяка година са диагностицирани с това заболяване.
Нашата цел, да набираме средства за организацията, ще помогне работата й да продължи и младежите изправени пред тежкото бреме на болестта да не се чувстват изолирани в такъв критичен момент.

Ако осигурим средствата поне за една незабравима ваканция на младеж, който се бори със смъртоносната болест, усилията ни ще са си заслужавали.

Научете повече за Youth Cancer Trust

 

Зимният Бал 2018 е и възможност за Вашия бизнес да направи крачка напред присъединявайки се към тази история като стане приятел на събитието.

За нас ще е голяма чест, ако Вашите име, лого и бизнес послание станат част от нашето събитие. Да представим Вашия бизнес пред хора от Обединеното Кралство, Ирландия, България, Русия и много други страни. Да поставим акцент върху доброто, което бизнес като Вашия може да направи.

В подкрепа на нашата инициатива продължителното отразяване на събитието в интернет ще помогне да разкажем нашата история. Ще бъде ли Вашият бизнес част от това?

Правим тези усилия и търсим помощ, за да направим събитието нещо, от което обществото и бизнесът ще се гордеят да са част от.

Как може да помогнете.

С парични дарения, спонсориране на маса, с подаръци за награди, спонсориране на нашия уебсайт, както и самата вечер и разбира се, като дойдете с приятелите си, колегите и семейството си. По какъвто и начин да помогне Вашият бизнес, ние ще приветстваме това с благодарност.
За да обсъдим възможностите за спонсорство, моля свържете се с:
Български език – Елена Добрева на +359 (0)876 991 976
Английски език – Кийра О’Кейн на +359 (0)890 311 637 или Колин Юинг +359 (0)879 841 016

Дарението ви може да е голямо или малко.
значението му ще е огромно.

Ако това е нещо, от което Вашият бизнес може да стане част, моля потърсете ни днес, за да обсъдим подробностите.

 

Това събитие подкрепя организацията Youth Cancer Trust, която е регистрирана за Англия и Уелс с № 1064736 и за Шотландия с № SC043065Фиона Дюрант-Юинг, Организатор